dimecres, 2 de juny del 2010

Rebuig a la política educativa del Departament

Al voltant de deu mil persones van sortir al carrer aquest dissabte per manifestar el seu rebuig a la política educativa del Departament d’Educació i en defensa de l’ensenyament públic.

En moments de crisi és inacceptable que es faci recaure en l’educació pública el pes de la retallada. El Conseller Maragall va començar els atacs a l’escola pública ja fa uns anys, i ara, amb l’excusa de la crisi, ha augmentat la retallada de professorat, grups i recursos als centres públics.

Creiem que la manifestació del dissabte és molt important perquè depassa el marc pròpiament del professorat i demostra que la comunitat educativa i la societat en general està en total desacord amb les mesures proposades pel conseller Maragall.

Relacionat amb això, informar-vos que 428 centres han realitzat el referèndum sobre la política educativa del departament d’educació amb els següents resultats: SI: 134 vots; No: 39.523 vots; En Blanc: 98 vots; Nuls: 32 vots. Us animem a continuar realitzant aquests referèndums a tots els centres que encara no ho hagueu fet. Així mateix us recordem que encara podeu signar el manifest

www.plataformaensenyamentpublic.cat


Més info i fotos aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. Sempre amb respecte vers els altres!