dimarts, 4 de maig del 2010

L'escola Ramon Muntaner rebutja la Llei d'Educació

L'escola Ramon Muntaner rebutja la Llei d'Educació

En un referèndum celebrat entre professors i pares d'alumnes

118 persones, pares i professors, van participar ahir en el referèndum convocat a l’escola Ramon Muntaner de Bellvitge sobre la nova Llei d’Educació. El resultat ha estat aclaparador, ja que 116 votants van rebutjar la política del conseller Ernest Maragall. Només dos votants, ho van fer a favor. Aquestes consultes es repetiran a la majoria de centres educatius de Catalunya.

Els sindicats del sector de l’educació han convocat diferents jornades de vaga general per expressar la seva disconformitat amb els principals punts de la nova llei educativa, ja que consideren que no preveu prou recursos per a l’escola pública i la discrimina respecte de la privada concertada. Al mateix temps es posicionen contra el tarannà del conseller d’Educació, Ernest Maragall, que consideren tancat al diàleg.

Fins al 25 de maig, CCOO, a petició de les associacions de mares i pares, organitzarà consultes per copsar l’opinió de les comunitats educatives de les escoles i instituts d’arreu de Catalunya.

Al centre de Bellvitge, el Ramon Muntaner, voten al llarg del dia d’avui. Montse García, de l’associació de mares i pares, ha declarat que no està d’acord, per exemple, amb el tancament de línies i de centres educatius, ni tampoc amb la decisió unilateral d’establir una setmana de vacances al febrer.

Per la seva banda, Àngel García, responsable d’Ensenyament Públic de CCOO de Catalunya, ha indicat que el conseller Maragall hauria d’escoltar l’opinió d’una àmplia majoria de la comunitat educativa i atendre les seves demandes.

Notícia publicada a: http://www.digital-h.cat/web/digital-h/noticia/-/journal_content/56_INSTANCE_txR0/11023/1348007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. Sempre amb respecte vers els altres!