divendres, 14 de maig del 2010

Renúncia dels CAEPs de Girona al Pla d'Autonomia




Les escoles CAEPs dels Serveis territorials de Girona us fem saber que hem renunciat al PAC 09 per protestar per la manca de sensibilitat del Departament envers els nostres centres. La discriminació positiva que gaudíem fins ara per raons òbvies s'ha convertit en negativa en no disposar de recursos addicionals en els nostres PACs.

Davant del Conseller,de la DGEBB, del Secretari de polítiques educatives i de la subdirectora de la DGACE hem demanat que la retallada pressupostària no afecti a les nostres escoles i hem reclamat que es mantingui la discriminació positiva de la què gaudíem fins ara.
Aquesta ha estat una de les raons de la nostra renúncia al PAC. El fet de dotar amb recursos econòmics a la resta d'escoles PACs que no són CAEPs ha fet que aquesta discriminació passi a ser negativa. Per una altra banda la burocràcia i la pressió de terminis ha fet que decisíssim fer el nostre PAC sense aquest tipus de pressió, fora del projecte del Departament. Al cap i a la fi no els necessitem per a res.
Les escoles CAEP de Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. Sempre amb respecte vers els altres!